съквартирантата ми, като видя моя дъргел (145 1.4 ТС) и се нави за 147ца. Аз го посъветвах за дизел, като имам в предвид колко харчи моята в града. Стигнахме до решението 147 дизел 115 коня, но днес като ходили на горублене дизелите които гледали "двигателите им играели". На ниските обороти се усещали някакви вибрации във волана. Това според мен не е нормално, Вашето мнение? Освен това на Т.С. ако при смяна на свещи избереш оригиналните аз смених само малките - 200лв а този дизел нямал свещи ?! това не ми се вярва. и двигателя бил на ОПЕЛ?! това също не ми се вярва. И не на последно място ако някой ми покаже каде се намира сервиза на Вантротрейд, или друг на който може да се разчина за достоверна диагностика ? мерси предварително на всички !
Известие
Collapse
No announcement yet.
малко въпроси за 147 1.9 JTD
Collapse
X
-
ВантоТрейд е доста близо до горубляне....срещу караулката за Панчерево/Самоков е. Цялостната диагностике е някъде 60-70лв, която включва проверк на амортисьори на стенд, спирачки...стенд, РС диагностика, окачване и т.н.
Този двигател има подгревни свещи...има и няколко за подгравяне на охладителната течност.
Двигателя се слага и в Сааб, Кадилак и Опел, НО двигатела е изцяло италиански!!! Генерал моторс го купуват от Фиат за тяхните коли...както и 1.3дизел.
Това за вибрациите, трябва да се види/усети...за да ти кажа дали е нормално или не.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
карам само дизелови алфи-досега на никоя не ми е тресъл двигателя.иначе за икономичност си прав-1,9 дизел е супер икономична,и върви доста приличноstilo sw 1,9 JTD 03g
alfa 147 1,9JTD 01g
alfa 156 1,9JTD 01g
barchetta 1,8 98g
alfa 145 1,6 97g
Comment
Comment